Restaurangen @ 32

juli 20, 2017

Restaurangen har öppet hela sommaren fram till 30 september!

Onsdag-Söndag kl 16.00-22.00. Varje Onsdag kör vi massa gott grillat, en egen buffé på brädor till bordet!

Vårmeny

april 26, 2017

Varje gång vi skiftar meny samlar vi hela besättningen på 32 & testar mat och dryck.

Den här gången var magisk!

Fullt Valborg men menyerna kan ni äta hela maj och juni & snart har vi verandamenyn på plats med massa gott.




Vi har lunch

mars 30, 2017

Varje dag serverar vi både husman och  även fina lunchmenyer. Idag havets Wallenbergare. 

För att komma i stämning till julbordsplaneringen tjuvsmakade vi på julmusten:-)

Mysigt

mars 29, 2017

Våren tittar fram, fjärden kluckar, strandskatan kilar på bryggan. Maria har krattat boulebanan. Det märks även på våra bokningar Sigtunaborna tittar fram ur Mellokoma. 

I dag serverades en torsk till lunch, en väl avvägd portion med massa grönt till. Veckans husman pannbiffen mumsas flitigt.

Dagens ölprovning gav inspiration till en kväll med mat och öl i kombination. Mycket spännande från Nils Oskar. 

Italienskt@32

mars 20, 2017

På fredag blir det Italien för hela slanten.

Håkan har gjort egen mortadella. Ät vår mysig meny med dryckespaket eller ta bara ngt litet. 

Veckans husman är torsk! Lunch middag och avhämtning. 
PS missa inte att boka in julbordet. Snart öppnas bokningen.


Nyttiga luncher v10

mars 6, 2017

Lunch vecka 10

Till Veckans Husman lagar vi fräscha Havets Wallenbergare som serveras både till lunch & middag den går jätte bra att ta med sig. 145kr.

Mysiga lunchmenyerna, serveras kl1130-1330 med en grönsaksbuffé, något litet innan & en sötsak till kaffet efteråt. 225kr

Tisdag, Citronrimmad sejrygg med kräm på röktlax, dijonnaise, pepparot, hyvlad fänkål & riven blomkål.

Onsdag, Rekokyckling med rostad svamp, broccoli, grönkål och parmesan. 

Torsdag, Fisk- & skaldjursfrikassé med tomat,saffran, vittvin & rouille & surdegskrutonger.

På tallriken vill vi att det ska vara grönt & nyttigt för både dig och miljön. Ekologiskt, KRAV-märkt, närproducerat & efter säsong. Inga E-nummer så mycket som möjligt hemmagjort.

Välkomna & boka gärna på info@32rok.se eller ring på 08-592 566 95

Håkan kokar vår egna buljong på Ekokyckling. 

Fredag@32

mars 1, 2017

Håkan har börjat förberedelserna inför det Italienska temat på Fredag@32. 

Limoncello, jag gissar att ni för första gången utanför Italiens gränser kommer tycka att den är magisk god.

Italien men med lokala råvaror på 32s sätt. Kul också att Peter är tillbaka i köket. Peter har ju bott och jobbat i Italien så vi kan vänta oss några riktiga höjdare. 

Veckans Husman

februari 21, 2017

Till lunch middag & avhämtning har vi alltid en husman. Den här veckan raggmunk med fläsk och lingon. 

Idag njuter vissa av lunchmenyn, Kravlammx3 med lite rött till. Lyxigt! 

Nästa vecka sportlov med köttbullar!


Biff ala Lindström

februari 6, 2017

Veckanshusman. Lunch middag eller ta med! Förra veckans fräscha fredags lunch Fish & Chips med syrad lök. 

Spännande provning!

januari 31, 2017

Massor av mysiga eko viner till nya menyerna. Men till take away kroppkakorna blev det mjölk:-)

Lunch@32

januari 26, 2017

Vi har en nyttig och fräsch meny till både lunch och middag. Lunch 225 middag 450.

Är man lite hungrigare har vi Veckans Husman. Wallenbergare nu, Kroppkakor nästa vecka. 

På fredag gott & mysigt med fredag@32. Kom och ät eller bara mingla.

På bilden ekokyckling från häromdagen en typisk lättare och nyttigare lunch. 

Veckans Husman

januari 20, 2017

Varje vecka en ny husman!

Blåbärstryffel

november 25, 2016

Blåbärstryffel
I skuggan av den gröna och röda ängsyran i chokladpastejen gömmer sig blåbärstryffeln, täckt av mörk chokladjord & krossade kakaobönor. Slingriga syrliga blåbärsmaskar vaktar den så ät den bums.


Provning Avec

november 16, 2016

I full färd med utbildning och provsmakning av Avec.

Diddi lär oss ursprung och olika tekniker.

Grönt är skönt tycker vi på 32 rum & kök!

november 3, 2016

Vi jobbar alltid med närproducerat i den mån det går. Vi är i full färd med att plantera våra egna äppelträd och vinbärsbuskar. Härligt för kocken att bara gå ut och plocka för att sen göra allt ifrån desserter, gröna vitaminshots eller varför inte en palsternacks- och äppelsoppa som serveras på lunchen idag!

Det börjar även bli dags för vår årliga planering med Sven på Näsets gröna. Bara några kilometer bort och helt fossilfri odling av grönsaker. Närproducerat när det är som bäst!

Så här säger Sven om vårt samarbete:

Som grönsaksodlare är det inspirerande att samarbeta med kreativa kockar som tar väl hand om våra råvaror. Vårt motto på Näsets Gröna är härodlat, hemlagat och hållbart och med 32 rum och kök som kund, så känns det perfekt.

Läs mer om Näsets Gröna på denna länk: http://www.nasetsgrona.se




 

Fredag@32

oktober 21, 2016

Nu kommer en favorit i repris på fredag@32! 

Fredag den 28 oktober kör vi succén köttmarknad igen, med närproducerat spännande kött och goda viner på glas!

Pris varmrätt 299:- och till den som är extra sugen har vi även förrätt och nåt sött till kaffet. 

För den som bara vill komma och ta ett gott glas vin och äta något litet finns charkbrickan och salongen står redo. Häng i våra mysiga soffor och låt nostalgin flöda från vinkylspelaren. Ta gärna med er egen favoritvinyl!

Ring och boka på 08-592 56695

Öppet

juli 25, 2016

Hotellet & verandan är öppen med härlig ny sommarmeny med små och stora rätter. Tisdag-lördag. Köket öppet 17-21.

Mysigt

juni 1, 2016

vk0rt25guw

Fredag@32

maj 26, 2016

Vi är redo för fredag@32 imorgon kväll! Då är drycken kyld, grillen varm och personalen redo! Välkomna på grillkväll! Snabba er att boka bord på telnr 08-592 566 95

Sommaren är här och ikväll är Verandan öppen!

maj 20, 2016

Solen skiner, gräset är nyklippt, rosén är kall och verandanmenyn igång!

Kom ner och njut av en god bit mat och något gott att dricka! 

Välkomna!

Verandan

maj 18, 2016

Gräset klippt, Segeltaket på plats, trallen skrubbad. Det vankas grill! 




Valborg

april 1, 2016

Snart där! 

 

Fredag@32

januari 19, 2016

Nu kickar vi igång det nya året med fredag@32 den 29 januari. Av våra svenska råvaror tillagar kockarna denna gång carnithas, churros och andra kryddiga, färgstarka mexikanska rätter. Lämna barnen hemma ta på er sombreron och kom och låt er värmas av fantastisk mat, goda drinkar och som alltid gott vin på glas!

 

Boka bord 08-592 566 95 eller maila info@32rok.se.

Bienvenidos!



Fars dag@32

oktober 29, 2015

Fira fars dag på 32 rum & kök

Söndagen den 8 november tänder vi brasan i öppna spisen
och dukar upp för att servera far en härlig söndagslunch/middag.

*

Bakad ekologisk regnbåge, rökt gräddfil, surdegskrisp, citroncreme, örter och älvdalsrom

**
Slottsstek, gräddsås, Sigtunalingon, len potatiskräm och rimmad gurka från Näsets gröna

***
Tarte tatin på 32ans äpplen med nyvevad vaniljglass, quintochoklad och kolasås

Priser:
3-rätters middag: 490 kr/person
1/2 priset för barn upp till 12 år

Vi har två sittningar denna härliga dag. Kl. 13.00 samt kl. 16.00.

För att boka bord, ring 08-592 566 30.

Vi arbetar med närproducerade godsaker från gårdarna i

krokarna av Sigtuna. Våra menyer följer säsongerna, så ekologiskt och naturligt som möjligt. De ändrar sig efter de varor våra

producenter har just nu.

Varmt välkomna!

Mysig höst@32. Fortfarande lokala grönsaker från näset.

oktober 14, 2015

Svartkål och annat gott, dagens leverans. 


Torsk, mussla,krabba, potatispuré och nyttig grönkål. Pepparroten sätter sista knorren.

Utsikt över Sigtuna fjärde i morse.

Prepp inför helgen!

oktober 9, 2015

Krispigt idag, mysig morgon med prepp inför festligheterna i helgen. 



Fredag@32

oktober 6, 2015

Köttmarknad 23 oktober

Kött ska man äta sällan men bra och gott. Pröva från ett urval av fantastiskt kött från närområdet. Kvällen till ära så korkar vi upp några riktigt bra rödviner som du kommer kunna köpa även på glas.
I vår mysiga Salong en trappa upp kör vi Vin & Vinyl som vanligt.

Pris 299kr  ring och boka bord på 08-59256695 alt maila på info@32rok.se

Välkomna!

I morgon fredag@32 Räkfrossa med goda viner på glas. Morten har lovat öppna den här. Villhöver!

september 24, 2015

Fredag@32

september 23, 2015

Glöm inte att snart är det dax för fredag@32
Slink bara in eller boka bord, då slipper ni stå utan.
Den 25 september bjuder vi på en riktig 80-talare. Massor av räkor, nybakat bröd och nyslagen majonnäs, goda vita viner på glas för dig som vill testa och lära dig mer.
Vi har öppet kl 17-23 Räkfrossa pris 199 kr

Lämna ungar och tacos hemma och kom ner till oss på 32. Ät och njut eller bara umgås. Massa goda viner på glas. I salongen en trappa upp kör vi Vin & Vinyl. Ta gärna med dig några egna skivor.

Löfsta gårdsmejeri

maj 20, 2015

Närproducerat, småskaligt, mysigt.

Mjölk från naturbetande djur som blir till magisk ost.  Här är några bilder från vårt studiebesök. Tack Marie.  


Närproducerat & grönt

maj 12, 2015

Det börjar gro. Bland gullvivor och rabarber har Sven och Elisabeth lärt oss massor idag.  Snart landar det på tallriken:-) 


Wednesday Charcoal @ 32 rum & kök

maj 6, 2015

Ett mysigt sätt att äta och umgås med vänner, kollegor och familj!

Dela förrätter och grillade godsaker. Grönt, kött, fågel och fisk från gårdar i krokarna.

Varje onsdag under maj och juni med start 13:e maj.

Kl 17 öppnar Eva verktygslådan i baren.

Pris på förrätt från 80kr, varmt 240kr och efterrätt från 60kr

Boka på info@32rok.se

Dare to share!


Valborg

april 30, 2015

Nyskördat till kvällens middag!








Violer till violspongen, nässlor till soppan sparris till kalven. Fullt i kväll, men plaster kvar till morsdag. 

Studiebesök på Frantzen. Vilka inspiratörer! 

april 2, 2015

Studiebesök på Frantzen. Vilka inspiratörer!   

Fettisdagen

februari 17, 2015

Fet tisdag med Peters semlor. Mjöl från Warbo och Saltå. Morten och Linda har tjuvstartat på fastan, men deras semlor kommer gå åt!


13dagskräfta

februari 3, 2015

Grillad havskräfta från Smögen, kräm & chips på jordärtsskocka, lättrökt lax från Fröya, friterad surdeg & forellrom.

En favorit 2015.

Planerar du för möte?

november 4, 2014

Passa på att boka din nästa konferens hos oss!!
Om mötet genomförs under november eller december bjuder vi på en av våra populäraste aktiviteter – Chokladprovning.
Då testar vi bl.a. Quintos ekologiska choklad.

Erbjudandet gäller vid nya bokningar.
Ange kod: ”32choklad” vid bokningstillfället.

Skicka din mötesförfrågan till info@32rok.se