Fest & Bröllop

På 32 rum & kök är det alltid läge för fest, men hur ni vill utforma ert partaj är helt och hållet upp till er. En middag på verandan eller hyr hotellet för en hel helg och kombinera med aktiviteter av alla de slag. En båttur med besök i en trädgård där ni skördar grönsakerna till kvällens middag? Vi på 32 rum & kök har goda erfarenheter av att arrangera magiska firanden. Berätta gärna om era drömmars fest så gör vi vårt bästa för att förverkliga den! Grönt är skönt!

 

FAKTA
Från 2 till 90 personer
Avstånd till:
Närmaste kyrka: 967 m
Sigtuna Rådhus: 607 m
Egen brygga: 10,67 m
Eget kök: 0 m
Egen bar: 0 m
Egen säng: 0 m

RING 08-592 566 95
eller skicka ett mail till info@32rok.se för att boka

MENYER SOM PDF

STORT & LITET

32 rum & kök är stort nog för att kunna ta emot ett bröllopsällskap och litet nog för att ni ska känna er som hemma. Några hyr hela hotellet över en helg för att kunna göra det mesta av firandet och verkligen få umgås med vännerna, familjen och varandra. Mysigt och minnen för livet.

 

VÅRT GODA KÖK

Vi är stolta över vår mat. Tillsammans kan vi sätta oss ner och planera den meny som passar ert bröllopsfirande allra bäst. Traditionellt eller modernt, tårta eller dessert, eller både och? Vi får mycket beröm för maten – smaka själva så förstår ni varför.

 

LÄTTILLGÄNGLIGT VID STRANDKANTEN

32 rum & kök ligger precis vid Mälarens strand vid hamnen – ett vackrare och mer stillsamt läge är svårt att hitta. Men ändå finns vi 15 minuter från Arlanda med gångavstånd till kyrka, rådhus och andra vackra platser där ni kan säga ”ja”. Det är lätt att ta sig hit med Sigtunas närhet till Stockholm och Arlanda gäller det även för långväga gäster. Ring oss så bokar vi en tid och pratar om ert drömbröllop – det kryllar inte av lördagar på ett år!

Det finns en härlig

tradition av

bröllopsfester på 32 rum & kök.
Här finns alla möjligheter

att skapa ert eget

drömbröllop under alla
tider av året.
Vi vet att det är mycket

att tänka på inför ett

bröllop och vi finns där

för dig genom hela planeringen. Vi fixar allt

som hör festen till, efter

era önskemål, och erbjuder

även färdiga bröllopspaket

för 10-80 personer.