Anledningen till övernattning…

Mysigt.

Möten, fester eller en mysig paus i vardagen. Många väljer att festa och fira hos oss, bröllop och födelsedagskalas. Rummen har trevlig utsikt mot Mälaren, hamnen eller Sigtuna stad, är ljust inredda, generösa i sin storlek.

De finns enkel-, dubbel- alternativt som flerbäddsrum. I salongen på andra våningen kan du njuta av vår nyttiga fika, utsikten, spela vinyl eller skåla och mingla innan middagen. Lite biljard eller boule i solnedgången i trädgården vid vattnet?

32s stora och nyttiga frukostbuffén avnjuter du i restaurangen, ta gärna med dig kaffet ut i trädgården och se solen glittra i Mälaren. På 32 skiner alltid solen och gräset är alltid grönt. Boka en lunch eller hyr hela hotellet och äg…

FAKTA
Antal rum: 26 rum
Antal konfarum: 5 st
Avstånd till STHLM:
45 km
Avstånd till ARL: 15 km
Antal pers middag:
77 pers
Antal konferens:
50 pers

Sommar-/Helgpriser:

Enkelrum fr 950:-
Dubbelrum fr 1250:-
Eventuell extrasäng eller babysäng kostar 300:-/styck. Samtliga priser inkluderar frukostbuffe samt moms. För bokning ring 08-592 566 95 eller skicka ett mail till: info@32rok.se.
Välkommen till oss!

VAD KAN
MAN GÖRA
I SIGTUNA?

Klicka här >>

Grand Lit

Vi har 12 rum möblerade med Grand lit säng. Det innebär en stor härligt säng som är 160cm x 200 cm. Här sover du kungligt bra om du är ensam och minst lika bra om du delar säng med din käresta.

Dubbelrum

11 av våra rum är utrustade med två st. separata sängar. Perfekt för er som önskar dela rum utan att behöva sova i samma säng – kollegor, vänner eller barn?

Mälarrum

3 av våra rum är belägna på gaveln av byggnaden med onödigt bra utsikt över Mälaren. I dessa rum finns det är härligt Grand lit säng att mysa i. Öppna fönstret och njut av ljuden från hamnen.

Extra

Barnsäng

Klart att de minsta ska ha det bra på resan! Hos oss finns det möjlighet att boka barnsäng så slipper du släpa med det själv.
Pris: 300:-/natt

Extrasäng

Är ni fler som önskar dela rum? Vi har möjlighet att rulla in 1 extrasäng/rum.
Pris: 300:-/natt