Intresserad av att boka hotell, konferens, restaurang, fest eller något annat?

Vänligen kontakta oss på 08-592 566 95 eller info@32rok.se så hjälper vi er gärna tillrätta med era önskemål. Ange gärna datum och antal personer.

På återhörande!

Bästa hälsningar
32 rum & kök

32 rum & kök
Stora Gatan 79
193 30 Sigtuna
Hotell: 08 592 566 95
Restaurang: 08 592 566 30
Fax: 08 592 566 52
Email: info@32rok.se

Hitta hit

Ladda ner vägbeskrivning

PDF

HISTORIEN OM 32ROK

När Annika och Peter först kom till Stora Gatan i slutet av 2007 hade huset framgångsrikt drivits som en kurs- och konferensläggning i över 20 år och planer fanns nu på att omvandla rörelsen till ett seniorboende.

Vi stannade till på vår väg genom Sigtuna och såg direkt den otroliga charm och potential som finns här. Det här var platsen vi hade letat efter. Till vår stora glädje hittade vi en bra lösning och påbörjade arbetet med det som idag är 32 rum & kök.

Magnus Jangbratt värvades snabbt från Mårten Trotzig för att göra köket till hotellets hjärta och skapa spännande, säsongsanpassade menyer.Ett år senare hoppade Calle Jeurling på tåget och samtidigt förvärvades själva fastigheten.

Calle & Peter har vuxit upp tillsammans i Sigtuna och vet därför hur mycket staden har att erbjuda i form av läge, historia, miljö och upplevelser. Vi har nu satt ny kurs för den gamla villan och omvandlat den till ett hotell med restaurang och konferensanläggning, fast på vårt vis.

Vår ambition med 32 rum & kök är att skapa en mötesplats för många, en miljö som välkomnar allt från lunchgäster och konferensbesökare till turister och bröllopspar. Vi är en bra bit på vägen – i dag kan vi på 32 rum & kök skryta med onödigt förträfflig mat och en inställning till service som ger underbart glada gäster.

Välkommen in i värmen!

VILL DU JOBBA
HOS OSS?

Extra vid behov– Vi söker kock med minst 5 års arbetserfarenhet för extrajobb under perioder med hög beläggning & gärna vill stärka upp vårat team.

– Vi söker även servitörer/servitriser som vill jobba extra vid behov. Vi vill att du har arbetserfarenhet, är över 20 år samt är flexibel med dina arbetstider. Vi behöver extra hjälp för frukostpass, luncher, kvällar samt helger.

Våra gäster tar stor del av vår uppmärksamhet så frågor & ansökningar besvaras endast via mail! Tack för din förståelse!

Maila oss din CV på choose.me@32rok.se

Välkommen med din ansökan!

I vårat kök är det 3 härliga kockar som håller ångan uppe! Med glatt humör och personlig service tar restauranggänget väl hand om dig och ditt sällskap! Med tungan rätt i mun håller vi koll på alla detaljer så ser vi till att vi håller vad vi lovat (och lite till…)
Magnus Jangbratt
Peter Brolin
Stefan Berendonk
Amanda Andersson
Angelica Enoksson
Jenny Berg
Angelica Enoksson
Calle Jeurling
Erika Jangbratt
I vårat kök är det 3 härliga kockar som håller ångan uppe!
Magnus Jangbratt
Peter Brolin
Stefan Berendonk

Med glatt humör och personlig service tar restauranggänget väl hand om dig och ditt sällskap!
Amanda Andersson
Angelica Enoksson
Jenny Berg

Med tungan rätt i mun håller vi koll på alla detaljer så ser vi till att vi håller vad vi lovat (och lite till…)
Angelica Enoksson
Calle Jeurling
Erika Jangbratt